FULL MOON CITY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1712 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon City. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 18:44 I order today 16.24 hrs and still is no receive now is the time 18.36 hrs. more like 2 hours and still I dont have . the stupid website thuisbezorgd . last time I order by Uber eats and the delivery time is 51 minutes.
16 mei 2024 om 21:39 Heerlijk, heerlijk!
10 mei 2024 om 16:46 Keurig op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk en nog goed warm. Voor herhaling vatbaar.
8 mei 2024 om 23:31 Keurig verpakt, vriendelijke bezorger, eten was ok!
7 mei 2024 om 6:38 Het eten was lekker alleen de bami was erg weinig voor zoveel geld. De chaiw sew was genoeg. We konden er helaas niet met zijn tweeen van eten omdat de bami veels te weinig was wat ik jammer vind als je bijna 40 euro afrekent
4 mei 2024 om 13:10 Kwaliteit is goed, maar heel kleine porties, is erg duur voor wat je krijgt
3 mei 2024 om 19:53 Eten smaakt prima. Alleen worden bubble tea bestellingen NOOIT bezorgd. Ze kunnen dit beter van de menu weg halen als dit toch niet bezorgd worden.
30 apr 2024 om 19:58 Heerlijke dim-sum!
30 apr 2024 om 7:34 Het eten was echt goed. Ook snel en warm bezorgd.
28 apr 2024 om 17:33 Eten is lekker,warm en top,bestel wel vaker
26 apr 2024 om 21:10 Heerlijk!!! Tot ziens