FULL MOON CITY

FULL MOON CITY Voor de lekkerste dim sum moet u naar Full Moon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 259 beoordelingen
22 jan 2020 om 7:48 Delivery was definitely 2 hrs.
18 jan 2020 om 21:51 Bezorgtijd 1.45 uur. Zo lang gewacht op het eten dat alles koud bezorgd werd. Ik was over m’n honger heen dat het eten zelfs niet lekker smaakte. Zeer slechte ervaring!
17 jan 2020 om 22:33 De witte rijst zat er helaas niet bij
15 jan 2020 om 20:22 Het eten was goed maar op de bezorging moest ik 50 min wachten. Bij nabellen (30 min na beloofde bezorgtijd) te horen gekregen dat het onderweg was. Ik twijfel of ze de bestelling niet gewoon vergeten waren...
14 jan 2020 om 22:25 heerlijk eten
10 jan 2020 om 4:16 Super! Best food!
8 jan 2020 om 22:52 This used to be one of our favorite Chinese places but it’s steadily gone downhill. Ordered two old favorites, honey walnut chicken and pepper salt tofu. Chicken was no longer crispy and breaded, tofu was soggy, white rice was mushy, fried rice super oily
7 jan 2020 om 22:21 I am very disappointed because I oredered 3 kinds of meat but this time they delivered only fried skin pork.
5 jan 2020 om 21:28 Eten was heerlijk. Bezorgtijd was 45 min
5 jan 2020 om 19:12 送餐太慢!
1 jan 2020 om 23:05 Heerlijk eten. Goede Chinees!
1 jan 2020 om 19:34 Na 75 wachten zélf maar eens gebeld. Het zou er 'binnen enkele minuten zijn'. Nog een kwartier gewacht. Nog niets en dus nog eens gebeld. Daarna duurde het nog een kwartier. Eten was toen inmiddels al lauwwarm.