FULL MOON CITY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Full Moon City. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 18:01 Slordig veel dozen je weet niet wat je er mee moet ter plekke eten zal beter zijn
8 dec 2022 om 9:21 It was sooooo good. 10/10
7 dec 2022 om 21:16 Delicious! Lekker als altijd!
3 dec 2022 om 19:24 Delicious, as always!
3 dec 2022 om 1:58 I placed mt order at 18:30 and the food was delivered at 21:30. Waiting 3 hours is just not acceptable!
29 nov 2022 om 21:58 Food was very well packed , hot and delicious: sweet &sour soup, rice in lotus leaves and rice noodle wrap with pork.
28 nov 2022 om 10:46 Not all the items I ordered were delivered. I filed a complaint, but no one came back and no compensation.
28 nov 2022 om 8:19 Normaal gesproken zijn mijn bestellingen zeer goed, maar deze keer kreeg ik witte rijst in plaats van fried rice(heb er wel voor betaald) en het vlees was wat uitgedroogd, maar ik kreeg wel de extra chili oil waar ik om vroeg.
27 nov 2022 om 22:35 Eten wordt minder en minder maar wel duurder. En de bezorgtijd is gruwelijk lang....Ik denk dat ze een vaste klant hebben verloren vandaag.
27 nov 2022 om 21:54 Veel negatieve reacties hier maar bij mij eigenlijk altijd dik in orde. Het is wel flink duurder geworden lijkt het..
27 nov 2022 om 13:35 Na een uur en een kwartier nagebeld, toen pas kwam het voer in beweging omdat er op mijn aandringen maar eens gecheckt ging worden waar de bezorger bleef voor mijn bestelling die al een tijd koud stond te worden. Resultaat, lauw voer.
25 nov 2022 om 23:45 I didn’t get everything I ordered